Kore Hayranları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kore Hayranları


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 ''Hangwa''

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
KOREYOLCUSU
Korehayranlaribakan
Korehayranlaribakan
KOREYOLCUSU


Mesaj Sayısı : 44
Doğum tarihi : 08/07/90
Kayıt tarihi : 29/01/10
Yaş : 33
Nerden : İzmir

''Hangwa'' Empty
MesajKonu: ''Hangwa''   ''Hangwa'' EmptyCuma Ocak 29, 2010 1:10 am

''Hangwa'' 29544021

Hahngwa, Kore Geleneksel şekerlemesi için kullanılan genel bir terimdir. Hahngwada kullanılan ortak malzemeler: un, bal, yeot (bir tür şekerleme), şeker, meyve veya yenebilir köktür.
Hangwa (한과) çeşitleri:
• Yugwa (유과): Kızartılarak ve yoğurularak yapılır.
• Suksilgwa (숙실과) Meyveler, zencefil ve fındıklar suda kaynatılır ve sonra orijinal meyvenin şekli veya istenen başka şekiller verilir.
• Gwapyeon (과편) Ekşi meyveler, nişasta ve şekeri kaynatılıp pelte yapılır.
• Dasik (다식) Çayın yanında yenilebilir. Pirinç unu, bal, fındık, bazı otlar, susam ve hünnab meyveleri yoğurularak yapılır.
• Yeot (엿): Normal pirinç, yapışkan pirinç, yapışkan kaoliang, mısır, tatlı patatesler veya karışık tahılla yapılır. Malzemeler büyükçe hafifçe mayalanılandırılır ve kaynatılır
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
KOREYOLCUSU
Korehayranlaribakan
Korehayranlaribakan
KOREYOLCUSU


Mesaj Sayısı : 44
Doğum tarihi : 08/07/90
Kayıt tarihi : 29/01/10
Yaş : 33
Nerden : İzmir

''Hangwa'' Empty
MesajKonu: Geri: ''Hangwa''   ''Hangwa'' EmptyCuma Ocak 29, 2010 1:11 am

''Hangwa'' 14946553
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
''Hangwa''
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Kore Hayranları :: Kore :: Kore Mutfağı-
Buraya geçin: