Kore Hayranları


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 ''Hwachae''

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
KOREYOLCUSU
Korehayranlaribakan
Korehayranlaribakan
avatar

Mesaj Sayısı : 44
Doğum tarihi : 08/07/90
Kayıt tarihi : 29/01/10
Yaş : 27
Nerden : İzmir

MesajKonu: ''Hwachae''   Cuma Ocak 29, 2010 1:11 am



Geleneksel bir meşrubattır.Çeşitli meyve veya çiçek yapraklarından yapılır.(Tabi çiçek yapraklarından mı meyveden mi yapılacağı size kalmış bir şey.)
Yapılışı ise çok basittir.Gerekli olan malzemeler sadece şeker,su ve içine katacağınız meyveler yada çiçek yaprakları.Ayrıca Hwachae korede çok popülerdir Lezzetli,hafif ve yaz günlerinde serinlemek için tercih edilen lezzetlerdendir.
Çesitler:
Omija hwachae:çeşitli meyve ve çiçek yaprakları ile yapılır hwachae’nin diğer çeşitleri için Kullanılan su ile yapılır.
Subak hwachae: Subak hwachae karpuz ve diğer meyveler ile yapılır. Bu yaz sıcaklarında serinlemek için iyi bir tercihtir.
Yuja hwachae: Yuja hwachae armut ve şeker ile yapılır.
Ttalgi hwachae:Ttalgi hwachae çilek ile yapılır.
Bokbunja hwachae:Siyah ahududu ile yapılan çesitlerindendir.
Boksunga hwachae:Şeker ve şeftali kullanılarak yapılan çeşitlerinderdir.
Mogwa hwachae:Ayva ile yapılır.
Aengdu hwachae:Kiraz,bal ve şeker kullanılarak yapılan bir çeşididir.
Baesuk:Armut karabiber Zencefil ve şeker ile yapılır
Milgam Hwachae:Madalina,çam fıstığı,limon ve şekerden yapılır.
--------------------------------------------------------------------------------
Saltanat kurmak isteyenler saltanat kuramazlar onlar sadece kendilerini küçültürler
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
''Hwachae''
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Kore Hayranları :: Kore :: Kore Mutfağı-
Buraya geçin: